IT support for anvandaren
Google drivrutiner.net

  Saknar du någon länk eller är en länk felaktig så skicka mig gärna ett mail. Se mer här>>>

Labtops från 1000:-

För ett tiotal år sedan fanns det flera firmor som renoverade äldre datorer för att sedan sälja dem till ett bättre pris. Det var något även jag sysslade med några år. Marknaden försvann i och med att utvecklingen på program och operativsystem gick snabbare. Nu ser det ut som om marknaden för refurbish(renoverade) enheter ökar igen. Handlar en hel del om att människor inser det faktiskt fortfarande går att använda äldre datorer samt smartphones. Jag lägger ut det jag hittar här. De flesta återförsäljare av dessa laptops ger 6 månaders garanti, några byter även batteriet. Skulle batteriet vara slitet kan det vara en bra deal att köpa ett nytt. Du hittar batterier här>>>

lenovo thinkpad med 11 tums skärm för reaprisLenovo Thinkpad X131e (beg) 1595:-
Begagnad! Mycket prisvärd surfdator i superportabelt format. Med Intel i3-processor och Windows 7. Med 6 månaders garanti!

11.6" LED-skärm, Intel Core i3-processor, DualCore gör datorn snabbare, 4 GB RAM-minne, Hårddisk på 320 Gb, Intel HD-grafik, Med stöd för USB 3.0, Windows 7. Mekanisk hårddisk men större. Utmärkt arbetsdator för dig med stora filer. Har det mesta du kan behöva på resan eller som reservdator hemma. Här finns även bluetooth, trådlöst, skype kamera, inbyggda stereohögtalare, multikort läsare, HDMI/VGA och mycket annat.

iphone 4 billigt, 995 kronorApple iPhone 4 32GB (beg) olåst 995:-
Klassiska iPhone 4 i svart med 32 GB minne. Olåst för användning med valfri operatör. Begagnad, finns i två olika prisklasser beroende på skick!

Smartphone med Dual-sim och 5.2-tums Amoled-skärmSamsung Galaxy J5 DS 2016 16GB Svart J510F (Fyndvara) 2089:-
På denna har du möjlighet att använda två simkort, här sitter en utmärkt 13 MP kamera samt en chatkamera på baksidan med 5 MP. På kameran finns autofokus, blixt och flera andra funktioner du har användning för vid fotografering. 5,2" Super AMOLED-skärm som ger 1280x780 film
,Tunn och väldesignad Stort batteri på 3100 mAh. Inget att tveka på.

Kontakt Sitemap eller sidkarta