IT support for anvandaren
Google drivrutiner.net

  Saknar du någon länk eller är en länk felaktig så skicka mig gärna ett mail. Se mer här>>>
billiga datorer, smartphones, iphone 5
Fortfarande rea
. Vi ser "FYND" överallt men du skall se upp. Det är inte alla "reavaror" som är riktiga klipp. Jag har dock hittat några. Det börjar ta slut men det finns en del godbitar kvar. Se mer här>>>

Nyhet!!! Begagnade Labtops, kameror och mobiler från 200:-

Just nu faller kronan vilket gör det ännu besvärligare för butikerna att sälja sina prylar. Det jag ser de gör är att köra några endagars race med väldigt billiga priser för att få nya målgrupper och besökare som återkommer. Framförallt på nätet.

September Flash Deals-UP to 65% OFF
Realisation hela dagen

Du hittar inte så många datorer men mycket att stoppa i datorn, spionkameror från 100 kronor, komradio set 300:- och mycket annat. Riktigt bra priser och gratis frakt. Se dagens topp säljare på http://www.tmart.com/ShopWays/Top-Sellers.htmlmycket teknik i litet skal
Behöver du verkligen nyaste datorn för ditt skolarbete? Varför inte spara några tusen genom att köpa förra årets modell. Intel-processor

 - DualCore gör datorn snabbare
   - 4 GB RAM-minne
   - 128 GB SSD-hårddisk
   - Intel HD-grafik
   - Med stöd för USB 3.1 - Windows 10
HP Notebook 17-bs097nd 3995:-ett prisvart kort med 512MB DDR 2

17 tums notebook med bra upplösning, 1600x900, inbyggd webkamera med mikrofon, trådlöst nätverk 802.11n(300 MB), windows 10(installerat på engelska språket men det byter du lätt ut så här>>>), 128 Gb SSD disk, 4 Gb ramminne(den klarar 16 Gb ram), stereohögtalare, 1 HDMI utgång, 1 USB 2, 2 USB 3.1, bluetooth, 5-i-1 minneskortsläsare, windows 10 home installerat, Intel Celeron N3060 1.6 GHz (2.48 GHz Turbo).

fickdator, byggsats, klarar allt ifrån vara webserver till datacenter hemma 329:-ett prisvart kort med 512MB DDR 2
Raspberry Pi 3 Model B Enkortsdator
Detta är den nyare Raspberry Pi 3 model B med en 1,2 GHz 4 kärnig ARM cortex processor. Även denna är i storlek av ett kreditkort, 85x17x56mm, och kör på en 5V anslutning till USB port. I enheten har du möjlighet att koppla micro-SD kort där du använder ett operativsystem typ linux eller windows 10. Du kopplar enkelt nätverk via RJ 45, HDMI till skärmen eller tv:n och 4 stycken USB anslutningar. Detta är datorn för dig som vill springa runt med den i fickan. Denna modell av dator är väldigt populär bland studenter som vill lära sig mer om operativsystem och nätverk. Många kopplar en egen webserver i den. denna nya nya modell, Raspberry Pi 3 Model B 1GB RAM, är utrustad med wifi, mycket större arbetsminne, fler usb portar och bluetooth. En nyhet nu är att du faktiskt kan ladda ner och köra windows 10 på denna enheten. På dev.windows.com/en-US/iot laddar du ner operativsystemet. Här har du även en massa handledningar på hur du använder din raspberry som robot, väderstation, powershell och en massa annat. Du kan behöva en strömförsörjning på denna. Exempelvis en 5.1V, 1 Output, Micro USB Plug In Power Supply, 2.5A, 13W Official Raspberry Pi Power Supply som ger 5 V och 2,5 A.

tv som dator 380:-ett prisvart kort med 512MB DDR 2
All-New Fire TV Stick with Alexa Voice Remote
Gör om din tv till en smart tv. Med denna stickan får du tillgång till allt du har på en smart tv eller dator. Det vill säga du kan surfa, ställa in ljudanläggningen plus en hel massa andra saker. Du har även möjlighet att ansluta dig till amazon channels där du får tillgång till 120 extra tv kanaler med tusentals av filmer och serier för bara 30 kronor i månaden. Du kan sedan ta med dig stickan när du är ute och reser. Stoppa in stickan i ditt hotells tv och du har dina filmer/tv kanaler med dig.

 

 

minnena gar ner i pris
SDXC-Kort SanDisk extreme Pro Class 10, UHS-I, UHS-Class 3, v30 Video Speed Class 64 GB 332:-
Till kameran köper du idag minnen som förvarar 4000 bilder utan vidare för en spottstyver. Kan även vara bra att ha ett extra minne med i bakfickan. Klass 10 med 95MB/sekund. Detta kort använder du för film då det läser och skriver snabbt. Tänk på att det är viktigt kortet hänger med när du filmar.

allt du behöver 222:-
Swisstone SX1567 Grå/Svart (Nordic)mycket teknik i litet skal

Liten enkel smartphone med FM radio, , Dual-sim(du kan använda två olika simkort i den), Bluetooth, IP56 certifiering(tål väta), kamera, alarm och räknare. Allt du behöver för att vara nåbar.

kraftigt batteri, kamera och skärm, prisvärd smartphone Caterpillar B30 Dual SIM - OBS Fyndklass 1 777:- Lite äldre mobil i skyddsklass ip 67. Det vill säga den är vatten och stötskyddad. Detta är en billigare telefon för fisketuren, te på landet eller när du bara behöver en mobil som håller länge.

16 GB internminne
Plats för 2 simkort
13 MP kamera
Utöka minnet med upp till 128 GB Huawei P9 Lite Dual SIM Black - OBS Fyndklass 1 2129:- Huawei utvecklar sina smartphones väldigt mycket just nu. detta märke är kända för att ha starka batterier. denna mobils batteri håller 3020 mAh vilket räcker länge. Du får en skärm med 1280x720 pixels upplösning, en 13 MP kamera på baksidan samt en 5 MP kamera för att chatta med.

utmärkt mobil med allt du behöver billigt
Nokia 130 Dual SIM 219:-
En ännu mindre mobil som håller laddningen mer än en vecka. Klarar det den skall. ringa samtal skicka mms/sms, email, kalender, spel och fm radio. Har utgång för headset samt laddning.

PERFORMANCE
Operating system Nokia Series 30+
STORAGE
Internal memory 16 MB4
MicroSD card slot Support for up to 32 GB, memory card sold separately
AUDIO
Connector 3.5 mm AV connector
Apps FM radio, MP3 player
DISPLAY
Size and type 2.4” QVGA
CAMERA
Primary camera 2MP
Flash LED flash
CONNECTIVITY
Connectivity Micro USB (USB 2.0), Bluetooth 3.0 with SLAM
BATTERY LIFE
Battery type Removable 1200 mAh battery5
Max. talk time Up to 22.1 hours
Max. standby time Up to 31 days
Max. MP3 playback time Up to 51 hours
Max. FM radio playback time Up to 39 hours Nokia 3310, en mobil som håller laddningen i upp till en vecka 482:- Kommer du ihåg vår gamla Nokia 5140 och de andra? 5140 var den som var först med kompass i telefonen. Du var tvungen att snurra den några varv för att få kompassen att fungera men den kunde användas. Det fanns massor av funktioner som var eftertraktade på den. Bland annat att du inte behövde ladda den på flera dagar. Vilket gjorde du kunde ta med den på semestern utan att behöva tänka på batteriet. Nu är den här igen. Detta är en telefon för dig som inte behöver all ny teknik som surfpad, skype och liknande. Den är dock laddad med en webbläsare i form av opera. Du har en liten 2 Mp kamera, en usb port samt hörlursuttag vilket gör du kan ladda in appar och ljudfiler via usb eller bluetooth.

Kontakt Sitemap eller sidkarta