IT support for anvandaren
Google drivrutiner.net

  Saknar du någon länk eller är en länk felaktig så skicka mig gärna ett mail. Se mer här>>>
billiga datorer, smartphones, iphone 5
Fortfarande rea
. Vi ser "FYND" överallt men du skall se upp. Det är inte alla "reavaror" som är riktiga klipp. Jag har dock hittat några. Det börjar ta slut men det finns en del godbitar kvar. Se mer här>>>

Nyhet!!! Begagnade Labtops, kameror och mobiler från 200:-

Just nu faller kronan vilket gör det ännu besvärligare för butikerna att sälja sina prylar. Det jag ser de gör är att köra några endagars race med väldigt billiga priser för att få nya målgrupper och besökare som återkommer. Framförallt på nätet.

September Flash Deals-UP to 65% OFF
Realisation hela dagen

Du hittar inte så många datorer men mycket att stoppa i datorn, spionkameror från 100 kronor, komradio set 300:- och mycket annat. Riktigt bra priser och gratis frakt. Se dagens topp säljare på http://www.tmart.com/ShopWays/Top-Sellers.htmlmycket teknik i litet skal
Behöver du verkligen nyaste datorn för ditt skolarbete? Varför inte spara några tusen genom att köpa förra årets modell.

Intel Atom x5-Z8350 Quad Core
2 GB RAM
32 GB eMMC
Intel HD Graphics 400
Microsoft Windows 10
10inch Acer Switch S1003 x5-Z8350/2GB/32GB eMMC/UMA/W10 hybrid - OBS Fyndklass 2 1829:-
Det ser ut som om det är kraftigt prisras på acer datorer just nu. Här får du en liten nätt surfdator för ett bra pris. Startar på en ssd disk så det går fort. Har även HDMI, USB samt kortläsare så den går faktiskt att använda. skulle du sedan behöva mer plats för filer kopplar du bara in en USB disk. HDMI:n använder du för en större skärm.

fickdator, byggsats, klarar allt ifrån vara webserver till datacenter hemma 349:-ett prisvart kort med 512MB DDR 2
Raspberry Pi 3 Model B Enkortsdator
Detta är den nyare Raspberry Pi 3 model B med en 1,2 GHz 4 kärnig ARM cortex processor. Även denna är i storlek av ett kreditkort, 85x17x56mm, och kör på en 5V anslutning till USB port. I enheten har du möjlighet att koppla micro-SD kort där du använder ett operativsystem typ linux eller windows 10. Du kopplar enkelt nätverk via RJ 45, HDMI till skärmen eller tv:n och 4 stycken USB anslutningar. Detta är datorn för dig som vill springa runt med den i fickan. Denna modell av dator är väldigt populär bland studenter som vill lära sig mer om operativsystem och nätverk. Många kopplar en egen webserver i den. denna nya nya modell, Raspberry Pi 3 Model B 1GB RAM, är utrustad med wifi, mycket större arbetsminne, fler usb portar och bluetooth. En nyhet nu är att du faktiskt kan ladda ner och köra windows 10 på denna enheten. På dev.windows.com/en-US/iot laddar du ner operativsystemet. Här har du även en massa handledningar på hur du använder din raspberry som robot, väderstation, powershell och en massa annat. Du kan behöva en strömförsörjning på denna. Exempelvis en 5.1V, 1 Output, Micro USB Plug In Power Supply, 2.5A, 13W Official Raspberry Pi Power Supply som ger 5 V och 2,5 A.

tv som dator 380:-ett prisvart kort med 512MB DDR 2
All-New Fire TV Stick with Alexa Voice Remote
Gör om din tv till en smart tv. Med denna stickan får du tillgång till allt du har på en smart tv eller dator. Det vill säga du kan surfa, ställa in ljudanläggningen plus en hel massa andra saker. Du har även möjlighet att ansluta dig till amazon channels där du får tillgång till 120 extra tv kanaler med tusentals av filmer och serier för bara 30 kronor i månaden. Du kan sedan ta med dig stickan när du är ute och reser. Stoppa in stickan i ditt hotells tv och du har dina filmer/tv kanaler med dig.

 

 

duktig filmkamera med bländare 2,8Sony HDR-AS50 - OBS FYNDVARA 1299:-
Sony är kända för att göra kameror med ljuskänsliga objektiv. Denna klara ända ner till bländare 2,8. Du kan se lite mer vad en bra bländare gör ute på fotobloggen>>>. Du har även wifi, vidvinkel och en HD videoupplösning av 1920x1080 pixel. Orsaken till att denna kamera är prissänkt beror på att förpackningen blivit öppnad

24x vid optisk zoom (25-600mm*)
9fps (16MP) high-speed kontinuerlig tagning
1080p Full HD Film och HDMI Kontroll
16 Megapixel High Sensitivity CMOS sensor(UTG) Olympus SZ-30MR Black - OBS Fyndklass 1 1999:-
En något enklare modell för dig som är nybörjare. Skillnaden på denna och en riktig systemkamera är att du inte har ögonsikte utan du tittar istället på en 3 tums skärm på baksidan. Du har massor av inställningar på kameran vilket gör du kan "låtsas" vara proffsfotograf med alla olika "modes" som landskap, mörker, porträtt o.s.v. Den zoomar även långt och har en, relativt, god ljuskänslighet. Duger alldeles utmärkt som nybörjarkamera eller i reserv.

minnena gar ner i pris
SDXC-Kort SanDisk extreme Pro Class 10, UHS-I, UHS-Class 3, v30 Video Speed Class 64 GB 332:-
Till kameran köper du idag minnen som förvarar 4000 bilder utan vidare för en spottstyver. Kan även vara bra att ha ett extra minne med i bakfickan. Klass 10 med 95MB/sekund. Detta kort använder du för film då det läser och skriver snabbt. Tänk på att det är viktigt kortet hänger med när du filmar.

allt du behöver 690:-
LENOVO B 8GB Vitmycket teknik i litet skal

Smartphone med 4G, 4,5" skärm, android 6, GPS, FM radio och allt annat du kan tänkas behöva. Och ett 2000 mAh batteri vilket du enkelt byter. Här finns plats för 32 Gb extra minne, dubbla sim, trådlöst nätverk, bluetooth, accelerometer, plus många andra funktioner. En bra telefon med allt du behöver för kontoret på fickan.

kraftigt batteri, kamera och skärm, prisvärd smartphone Caterpillar B30 Dual SIM - OBS Fyndklass 1 777:- Lite äldre mobil i skyddsklass ip 67. Det vill säga den är vatten och stötskyddad. Detta är en billigare telefon för fisketuren, te på landet eller när du bara behöver en mobil som håller länge.

16 GB internminne
Plats för 2 simkort
13 MP kamera
Utöka minnet med upp till 128 GB Huawei P9 Lite Dual SIM Black - OBS Fyndklass 1 2129:- Huawei utvecklar sina smartphones väldigt mycket just nu. detta märke är kända för att ha starka batterier. denna mobils batteri håller 3020 mAh vilket räcker länge. Du får en skärm med 1280x720 pixels upplösning, en 13 MP kamera på baksidan samt en 5 MP kamera för att chatta med.

utmärkt mobil med allt du behöver billigt
Nokia 130 Dual SIM 249:-
En ännu mindre mobil som håller laddningen mer än en vecka. Klarar det den skall. ringa samtal skicka mms/sms, email, kalender, spel och fm radio. Har utgång för headset samt laddning.

PERFORMANCE
Operating system Nokia Series 30+
STORAGE
Internal memory 16 MB4
MicroSD card slot Support for up to 32 GB, memory card sold separately
AUDIO
Connector 3.5 mm AV connector
Apps FM radio, MP3 player
DISPLAY
Size and type 2.4” QVGA
CAMERA
Primary camera 2MP
Flash LED flash
CONNECTIVITY
Connectivity Micro USB (USB 2.0), Bluetooth 3.0 with SLAM
BATTERY LIFE
Battery type Removable 1200 mAh battery5
Max. talk time Up to 22.1 hours
Max. standby time Up to 31 days
Max. MP3 playback time Up to 51 hours
Max. FM radio playback time Up to 39 hours Nokia 3310, en mobil som håller laddningen i upp till en vecka 482:- Kommer du ihåg vår gamla Nokia 5140 och de andra? 5140 var den som var först med kompass i telefonen. Du var tvungen att snurra den några varv för att få kompassen att fungera men den kunde användas. Det fanns massor av funktioner som var eftertraktade på den. Bland annat att du inte behövde ladda den på flera dagar. Vilket gjorde du kunde ta med den på semestern utan att behöva tänka på batteriet. Nu är den här igen. Detta är en telefon för dig som inte behöver all ny teknik som surfpad, skype och liknande. Den är dock laddad med en webbläsare i form av opera. Du har en liten 2 Mp kamera, en usb port samt hörlursuttag vilket gör du kan ladda in appar och ljudfiler via usb eller bluetooth.

Kontakt Sitemap eller sidkarta