IT support for anvandaren
Google drivrutiner.net

  Saknar du någon länk eller är en länk felaktig så skicka mig gärna ett mail. Se mer här>>>
billiga datorer, smartphones, iphone 5
Mellandagsrea igen
. Vi ser "FYND" överallt men du skall se upp. Det är inte alla "reavaror" som är riktiga klipp. Jag har dock hittat några. Det börjar ta slut men det finns en del godbitar kvar. Se mer här>>>

Nyhet!!! Begagnade Labtops, kameror och mobiler från 200:-

Just nu faller kronan vilket gör det ännu besvärligare för butikerna att sälja sina prylar. Det jag ser de gör är att köra några endagars race med väldigt billiga priser för att få nya målgrupper och besökare som återkommer. Framförallt på nätet.

September Flash Deals-UP to 65% OFF
Realisation hela dagen

Du hittar inte så många datorer men mycket att stoppa i datorn, spionkameror från 100 kronor, komradio set 300:- och mycket annat. Riktigt bra priser och gratis frakt. Se dagens topp säljare på http://www.tmart.com/ShopWays/Top-Sellers.htmlmycket teknik i litet skal
Behöver du verkligen nyaste datorn för ditt skolarbete? Varför inte spara några tusen genom att köpa förra årets modell.

Intel Pentium N3710
4GB RAM
128GB SSD
Microsoft Windows 10
SonicMaster-ljud
14inch Asus E403SA-FA0096T N3710/4GB/128GB SSD/UMA/W10 - OBS Fyndklass 2 4199:-
En väldigt tunn och lätt laptop du får plats med överallt. I denna sitter en intel Pention N3710, 4 Gb ram, 128 Gb ssd disk, stereohögtalare, USB 3, en ny typ av USB c(där du kan ladda datorn), HDMI, SD kortläsare, 1920x1080 skärm, ett batteri som skall hålla 14 timmar(test visar det håller, åtminstone, 9) samt uttag för headset. Med fyndklass 2 menas den har varit använd men du har fortfarande garantin kvar på den.

Intel Core i3-5005U
4GB RAM
128GB SSD
Microsoft Windows 10 399:-

Microsoft Office 365 Personal Svenska

mycket teknik i litet skal
Om du pluggat microsoft office vill du helst inte vara utan den. Här följer även med mycket hjälp i själva installationen. I denna installation har du det mesta du någonsin kan behöva gällande programvaror som word, excel, powerpoint, outlook, onenote, publisher, access, Onedrive(1 Tb utrymme ute på nätet) och skype.

fickdator, byggsats, klarar allt ifrån vara webserver till datacenter hemma 349:-ett prisvart kort med 512MB DDR 2
Raspberry Pi 3 Model B Enkortsdator
Detta är den nyare Raspberry Pi 3 model B med en 1,2 GHz 4 kärnig ARM cortex processor. Även denna är i storlek av ett kreditkort, 85x17x56mm, och kör på en 5V anslutning till USB port. I enheten har du möjlighet att koppla micro-SD kort där du använder ett operativsystem typ linux eller windows 10. Du kopplar enkelt nätverk via RJ 45, HDMI till skärmen eller tv:n och 4 stycken USB anslutningar. Detta är datorn för dig som vill springa runt med den i fickan. Denna modell av dator är väldigt populär bland studenter som vill lära sig mer om operativsystem och nätverk. Många kopplar en egen webserver i den. denna nya nya modell, Raspberry Pi 3 Model B 1GB RAM, är utrustad med wifi, mycket större arbetsminne, fler usb portar och bluetooth. En nyhet nu är att du faktiskt kan ladda ner och köra windows 10 på denna enheten. På dev.windows.com/en-US/iot laddar du ner operativsystemet. Här har du även en massa handledningar på hur du använder din raspberry som robot, väderstation, powershell och en massa annat. Du kan behöva en strömförsörjning på denna. Exempelvis en 5.1V, 1 Output, Micro USB Plug In Power Supply, 2.5A, 13W Official Raspberry Pi Power Supply som ger 5 V och 2,5 A.

tv som dator 380:-ett prisvart kort med 512MB DDR 2
All-New Fire TV Stick with Alexa Voice Remote
Gör om din tv till en smart tv. Med denna stickan får du tillgång till allt du har på en smart tv eller dator. Det vill säga du kan surfa, ställa in ljudanläggningen plus en hel massa andra saker. Du har även möjlighet att ansluta dig till amazon channels där du får tillgång till 120 extra tv kanaler med tusentals av filmer och serier för bara 30 kronor i månaden. Du kan sedan ta med dig stickan när du är ute och reser. Stoppa in stickan i ditt hotells tv och du har dina filmer/tv kanaler med dig.

 

 

duktig filmkamera med bländare 2,8Sony HDR-AS50 - OBS FYNDVARA 1791:-
Sony är kända för att göra kameror med ljuskänsliga objektiv. Denna klara ända ner till bländare 2,8. Du kan se lite mer vad en bra bländare gör ute på fotobloggen>>>. Du har även wifi, vidvinkel och en HD videoupplösning av 1920x1080 pixel. Orsaken till att denna kamera är prissänkt beror på att förpackningen blivit öppnad

minnena gar ner i pris
SDXC-Kort SanDisk extreme Pro Class 10, UHS-I, UHS-Class 3, v30 Video Speed Class 64 GB 332:-
Till kameran köper du idag minnen som förvarar 4000 bilder utan vidare för en spottstyver. Kan även vara bra att ha ett extra minne med i bakfickan. Klass 10 med 95MB/sekund. Detta kort använder du för film då det läser och skriver snabbt. Tänk på att det är viktigt kortet hänger med när du filmar.

allt du behöver 690:-
LENOVO B 8GB Vitmycket teknik i litet skal

Smartphone med 4G, 4,5" skärm, android 6, GPS, FM radio och allt annat du kan tänkas behöva. Och ett 2000 mAh batteri vilket du enkelt byter. Här finns plats för 32 Gb extar minne, dubbla sim, trådlöst nätverk, bluetooth, accelerometer, plus många andra funktioner. En bra telefon med allt du behöver för kontoret på fickan.

duktig smartphone med dual sim och 13 Mpixels kamera Motorola Moto C Plus Svart 999:- Ännu en duktig smartphone från Motorola med plats för dubbla simkort. Skillnaden här är att du har ett kraft fullt 4000 mAh batteri. Denna kör senaste android 7.0 och rymmer även ett internt minne på 2 Gb. Du har även möjlighet att stoppa i ytterligare 32 Gb minne. Smartphonen använder en 4 kärnig processor med 1,3GHz hastighet. 4 GHz samt massor med stöd för trådlöst nätverk.

är detta sveriges billigaste mobil? Burner W10 Svart 66:- Är detta sveriges, numera, billigaste mobil? Har kostat 399:- men reas nu ut för 66 :-. Kom ihåg, du får vad du betalar för. Jag ser på recensioner att batteriet inte klarar många timmar men. Kan vara en duktig reserv när du måste ha något liggande. Denna klarar faktiskt två simkort, har en liten färgskärm, tar in radio men kör bara på gsm.

utmärkt mobil med allt du behöver billigt
Nokia 130 Dual SIM 249:-
En ännu mindre mobil som håller laddningen mer än en vecka. Klarar det den skall. ringa samtal skicka mms/sms, email, kalender, spel och fm radio. Har utgång för headset samt laddning.

PERFORMANCE
Operating system Nokia Series 30+
STORAGE
Internal memory 16 MB4
MicroSD card slot Support for up to 32 GB, memory card sold separately
AUDIO
Connector 3.5 mm AV connector
Apps FM radio, MP3 player
DISPLAY
Size and type 2.4” QVGA
CAMERA
Primary camera 2MP
Flash LED flash
CONNECTIVITY
Connectivity Micro USB (USB 2.0), Bluetooth 3.0 with SLAM
BATTERY LIFE
Battery type Removable 1200 mAh battery5
Max. talk time Up to 22.1 hours
Max. standby time Up to 31 days
Max. MP3 playback time Up to 51 hours
Max. FM radio playback time Up to 39 hours Nokia 3310, en mobil som håller laddningen i upp till en vecka 482:- Kommer du ihåg vår gamla Nokia 5140 och de andra? 5140 var den som var först med kompass i telefonen. Du var tvungen att snurra den några varv för att få kompassen att fungera men den kunde användas. Det fanns massor av funktioner som var eftertraktade på den. Bland annat att du inte behövde ladda den på flera dagar. Vilket gjorde du kunde ta med den på semestern utan att behöva tänka på batteriet. Nu är den här igen. Detta är en telefon för dig som inte behöver all ny teknik som surfpad, skype och liknande. Den är dock laddad med en webbläsare i form av opera. Du har en liten 2 Mp kamera, en usb port samt hörlursuttag vilket gör du kan ladda in appar och ljudfiler via usb eller bluetooth.

Kontakt Sitemap eller sidkarta