IT support for anvandaren
Google drivrutiner.net

KVM switchar

är praktiska när du sätter ihop flera datorer eller skall experimentera med nätverk hemma. De sparar plats då du kan använda samma tangentbord, mus och skärmett prisvärt kort med 512MB snabbt minne263:-koppla 8 datorer till en skarm
D-Link DKVM-2K 2-port KVM-switch VGA+PS/2 med kablage 1,8m

Keyboard, Video och Mouse Switch som låter dig kontrollera 2st servrar/PCs via en uppsättning mus, tangentbord och monitor. Med produkten följer också två uppsättningar kablar för anslutning av två servrar eller PC´s. DKVM-2K är en perfekt lösning för hemmakontoret eller det mindre företaget.

- KVM switch för kontroll av två datorer
- Spar utrymme på skrivbord eller i server rum
- LED indikatorer på framsidan visar aktiv dator
- Dator val via knapp på fronten eller "Hot Key Command"
- Stöd för SVGA, VGA samt multi-sync skärmar
- Skärmupplösning upp till 2048 x 1536
- Testad tillsammans med MS Intellimouse, Intellimouse med IntelliEye, IntelliMouse Explorer, Logitech FirstMouse+ samt MouseMan+

ett prisvärt kort med agp, raid, allt du kan önska dig, troligen varstinen i klassen
480:- ett prisvärt kort med agp, raid, allt du kan önska dig
D-Link DKVM-4U - 4-portars USB KVM-switch

USB KVM-switch för fyra datorer
D-Links KVM-switch DKVM-4U är en praktisk enhet med vilken du kan kontrollera upp till fyra datorer med endast en monitor, ett tangentbord och en mus. Monitorn, tangentbordet och musen är anslutna direkt till denna KVM-switch och inte till klientdatorerna. För kontorsanvändare som behöver flera datorer undanröjer denna KVM-switch behovet av flera monitorer, tangentbord och möss – något som sparar såväl pengar som skrivbordsplats. DKVM-4U är dessutom en kostnadseffektiv lösning när man vill kontrollera flera servrar i ett datorrum, vilket betyder att en tekniker bara behöver en monitor, ett tangentbord och en mus för att på ett behändigt sätt hantera flera anslutna datorer.

Stöd för hög monitorupplösning
DKVM-4U stödjer ytterst krävande upplösningar (VGA-, SVGA- och Multisync-monitorer) på upp till 2048 x 1536 vid en uppdateringsfrekvens på 75Hz (bandbredd på upp till 400MHz) utan märkbart försämrad bildkvalitet.