IT support for anvandaren
Google drivrutiner.net

Harmony fjärrstyrning från Logitech


Med Harmony slipper du att ha 10 olika fjärrkontroller liggande på bordet. Med denna styr du allt från tvättmaskin till hemmabion. Ibland finns inte apparaten med i harmonyns databas och då är det möjligt du får konfigurera lite annorlunda. Du kan även hämta uppdateringar för att få kompalabilitet. Det enklaste är dock att du tar reda på om den Harmony du vill köpa är kompatibel med din apparat. Det gör du ute på Logitech:s hemsida. Skulle du tycka det är svårt att hitta din apparat kan jag hjälpa er här: Kontakten ordnar du med detta formulär>>>

surround ljud i ditt headsetLogitech Harmony Touch - universell fjärrkontroll
Här har du en fjärrstyrning som kan styra hela 15 enheter. Allt från tv:n till hemmabion. Du laddar ner program för olika apparater via USB:n i botten och kan sedan genom att rikta Harmonyn mot apparaten läsa av alla signaler du behöver för att fjärrstyra enheten.

surround ljud i ditt headsetLogitech Harmony 650 Remote - universell fjärrkontroll
Med Harmony 650 kontrollerar du 5 enheter. Precis som de föregående har du pekskärm och möjlighet att konfigurera olika uppsättningar för dina apparater hemma. Du kan även enkelt få en onlinehjälp för din installation via internet. Du kopplar in remoten via USB och gör vad som visas på skärmen.

buy it hereden ute på tradera>>>

digital precision gaming setLogitech Harmony Ultimate
Styr allt från din spelkonsoll till blue-ray, hemmabio, ljuset, miljön hemma. Kan även användas via din smartphone. Detta är en fjärrkontroll för dig med många apparater. Med Harmony Ultimate kan du styra hela 15 stycken. Du har här en pekskärm och en databas för 225000 apparater från 5000 olika tillverkare. Antal kompatibla apparater växer varje dag och du hämtar uppdateringar via USB:n på datorn.
Du hittar programvara, manualer och uppdateringar här>>>

digital precision gaming setLogitech Harmony 900 - universell fjärrkontroll
Detta är en mer avancerad modell. Harmony 900 klarar 15 enheter samtidigt. Sätt dig i soffan och växla mellan dvd:n, hemmabion, tv:n, brödrosten, dammsugaren eller vad du vill. Harmony gör jobbet. Detta är modellen för dig som vill ha möjlighet att kontrollera mycket med en istället för flera fjärrkontroller. Den styr allt med infrarött ljus.

buy it hereden ute på tradera>>>

Kontakt Sitemap eller sidkarta