Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

IT support for anvandaren
Google drivrutiner.net

Möss från Logitech

 

Logitech har en lång historia av att tillverka möss för din dator. Man har använt sin erfarenhet til att göra enheter som ligger rätt i handen och för att göra din spelmus snabbare och säkrare. Logitech gör troligen världens mest avancerade möss. Här hittar du både trådlösa, möss för USB och bekväma möss att ha med dig på resan till labtopen.

Trådlöst

bluetooth, troligen varldens mest avancerade mus
Trådlösa Möss

Använder även de bluetooth. Här hittar du världens troligen mest avancerade möss för dig som verkligen behöver något som svarar under arbetets eller spelets gång. Många av dessa har en känslighet på 2000 dpi vilket gör att du kan använda i princip vad som helst som underlag. Utom speglar eller metalliska ytor förstås.

Rattar

allt du behovare for at kora fort
Ratt för spel
som Formula 1, colin mcrae, need for speed och alla andra spännande bilspel.

Kabelanslutna

Justera musens vikt och balans och vinn slaget! Den speldesignade   specialutgåvan av Logitech G5 Laser Mouse med Battlefield 2142-mönster ger dig   det där lilla extra som håller fienden stången. Tack vare en justerbar   viktpatron på 36 gram finns det tusentals variationer av musens egenskaper så   att du garanterat hittar en som passar perfekt för just din spelstil. Tassarna i   fluoretenplast ger ett utmärkt glid för snabba manövrar. G5 har en 2000 dpi:s   lasermotor med en rapporteringsfrekvens på fantastiska 500 gånger i sekunden*   för millimeterprecision även vid den snabbaste av rörelser. Logitechs   SetPoint-program ger stöd för anpassning av musen med avancerade funktioner som   spelidentifiering, känslighetsjustering under spelets och separata x- och   y-axelinställningar.
Kabelanslutna möss

Här hittar du mössen där du kan ställa in balans och ladda medan du spelar. Även dessa använder laserteknik vilket gör känsligheten hög. Här finns även billigare möss för dig som bara behöver något enkelt för skrivbordsdatorn. Avancerade möss från 80:-. Kan det bli bättre?

Joysticks

fina spelkontroller till flygplan
Joysticks för flyg
att användas till Combat flight simulator, wings of prey och massor av andra flygsimulatorer du hittar här>>>

Hogtalare

hogtalare till pc
Hogtalare till ditt spelande
med allt från vanlig 2.1 till dolby surround(5.1).