Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

IT support for anvandaren
Google drivrutiner.net

Gratis proxy samt vpn, index, Spåra ip adress

Jag möter många som berättar de tycker det är krångligt att få allt att fungera normalt igen efter flytt till en ny dator.

 

Väldigt ofta "glömmer" säljaren på vissa datorbuitker att tala om för dig som köper datorn du behöver göra en backup på den gamla, att du måste ladda ner en mailklient och att du skall flytta gamla mail, kontakter, bilder och liknande filer över till den nya. Det finns dock en del verktyg som kan vara användbara

rightclick on commandopromptKingston SSD Installation och kloningskit, SNA-B

Är verktyget du använder för att flytta över filer från en annan hårddisk till en SSD disk. I många förpackningar till SSD ingår denna programvaran men har du inte det med är du tvungen att använda detta. I satsen ingår 2,5 tums datakabinett, 7-9,5mm kabel adapter, SATA ström samt datakabel plus programvara för kloning samt överföring.

För att kunna använda denna enhet behöver du windows xp, vista eller 7. .

Du kan läsa mer om enheten på kingstons hemsida>>>

 

 

msconfigSandisk SSD MigrationsKit

Här har du ett kit som gör det enkelt för dig att uppgradera din dator eller laptop till en nyare, snabbare SDD disk. I setet ingår 2,5 till 3,5 tums adapterplåt, USB till SATA adapter med 30 cm SATA kabel. En steg för steg guide som hjälper dig, kloningsmjukvara som över för dina filer till den nya SSD disken. Kompatibel med windows xp, vista, 7 och Mac OSX 10,2 och högre.

msconfigBUFFALO DriveStation Velocity - hårddisk - 3 TB - USB 3.0

Drivestation Velocity är den perfekta lösningen för dig som behöver överföra filer snabbt och enkelt. Den häpnadsväckande hastigheten kommer från en kombination av ett effektivare förbättrat USB 3.0-gränssnitt, Buffalos förbättrade överföring TurboPC EX och en 7.200 rpm enhet. Drivestation Velocity är bakåtkompatibel med USB 2.0. Enheten är också optimal för användare som vill begränsa tillgången till sina personliga enhet på en delad dator eller ett nätverk. Kraftfull men ändå enkel att använda säkerhetsalternativ inkluderar automatisk hårdvarukryptering som skyddar dina data, med bibehållen prestanda.