Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

IT support for anvandaren
Google drivrutiner.net

Gratis Bilspel

Bmw M3 challenge | f1 | Index | Need for speed | Race 07 | Colin McRae | Volvo S60 concept

gratis bilspel
Assetto Corsa
räknas som ett av de bättre bilsimulatorerna idag. Mjukvaran görs för racerförare att använda för olika banor.
need for speed helt gratis
Ladda ner Need for speed world
Helt gratis Need for speed. Hygglig grafik och möjlighet att spela med andra på lan eller internet. Det tar lite tid innan spelet hittar din spelkontroll och använder du ratt så brukar den lyda om du använder den. Kan gott trolla bort några timmar.

vanebildande spelTrackmania ett vanebildande bilspel där du kör på banor med loopar, kurvor och mycket mer. Standard är att du kör med piltangenter men du kan faktiskt få rattar och gaspedaler att fungera med det.

Öva ett par varv solo och prova sedan mot tusentals andra på internet.

546 Mb, kräver en del ramminne när du installerar den.

Bra grafik, roligt, spännande och helt gratis.

needforspeed
Speed Dreams
är ett open source racingspel som också är gratis. Du kan använda det på windows xp och uppåt, Ubuntu och Mandriva/fedora Linux. Grafiken och ljudet är väl inte så där lysande och det kan ta en stund innan du hittar hur du konfigurerar din ratt. Den läser en Logitech g25 som joystick. Hittar du konfigureringsknappen så brukar det gå vägen. Du ställer in grejerna i player under options. Här finns massor av bilar, banor och mycket annat att ladda ner och du kan köra bilen med mus eller tangentbord om du vill. Kan vara ett sätt att fördriva tiden på när det regnar ute.

fartfylld action med amerikanska bilar
Driving speed 2

Här får du bekanta dig med australiska bilar på två olika touringcarbanor i U.S.A. Prova allt ifrån cobra till modernare bilar med 500 hk under huven. Banorna är Adelaide och Bathurst.

Du får tillgång till 5 olika australiska bilar. 1993 XB Cobra med 5,75 l v8 och 300 hk under huven, 1995 GTS Clas B 5,7 l V8 med 288hk, 1995 GTS R Class B 5,7 l V8 på 311 hk, 2009 GXP Class A med 62, l V8 på 414 hk samt en 1977 A9X Class A 5,0 l V8 på 376 hk. Du får möjlighet att ställa in cambervinklar och utväxling på bilen du väljer. Verkar som om många mår bra av en högre utväxling.

Det kan vara lite bökigt med inställningar till att börja med. Från början får du tangentbord och är här tvungen att välja något annat som joystick eller ratt. Du ställer sedan in gas, broms, handbroms styrning och allt annat genom att scrolla ned till kontrollen, trycka enter och vrida på ratten, gasa, trycka på knappen för handbroms och så vidare.

G25 och extreme 3D Pro fungerar fint på detta spel.

Det är inte det lättaste att hantera en två ton muskelbil i tvära kurvor så de första varven får du säkert lägga in backen för att komma ut på banan igen.

ferarri 599 GTB Fiorano, 612 Scaglietti and 430 Scuderia
Ferarri Virtual race
är ett spel från ferrari. Du får möjlighet att ratta 430 Scuderia, 599 Fiorano och 612 Scaglietti. Här får du konfigurera dina kontroller som i alla andra av dessa bilspel. Du kan köra det med en Logitech G25, tangentbord, mus eller joystick. Grafiken är bra men ljudet kunde kanske vara lite bättre. En annan sak som kanske inte är genomtänkt är detta med hastighets/varvmätare som endast är synlig när du ser bilen bakifrån.

Strunt samma det är ett bra racingspel för att vara gratis. Hämta ner det till datorn från https://ferrari-virtual-race.en.softonic.com/

needforspeed
Racer the real deal
är ännu ett nytt gratis racingspel från Holländska racer. I grundversionen har du bara 2 bilar men kan ladda ner fler från deras sight>>> Du har, bland annat, en Lamborghini Murcielago till förfogande. Passa dig. Den gör långt över 300 km/h men är väldigt lätt i baken så du är tvungen att bromsa i tid för att inte hamna i skogen utanför banan. Du hämtar spelet på https://www.mediafire.com/file/zdn8i0kntl3h579/racer0.9.0_rc5b.7z/file

Denna fil är bara 52Mb. Att tänka på här är att du inte kan använda logitech g25 utan behöver en g27

needforspeed
RaceRoom the game
är ett nytt gratis racingspel från SimBin som också gjort volvo s60 concept>>> här får du möjlighet att prova 5 olika bilar på sex banor som Mazda Raceway Laguna Seca, Autodromo Enzo e Dino Ferrari Imola, Nürburgring GP, Hockenheim GP, Hockenheim national och Hockenheim short. Hockenheim ligger med från början men du får ladda ner de andra banorna och bilarna från http://game.raceroom.com/. Du har stöd för ratt och force feed back vilket innebär du kan använda din ratt från logitech eller annan tillverkare. Se mer här>>>

Du får dock konfigurera ratten under options->control->vilken ratt du använder->klicka på den inställning du skall ändra på och sedan vrida eller trycka på tangent, knapp du skall använda för saker som styrning, växling broms och så vidare.

Tänk på att filen är nästa 1,2Gb så du behöver en del plats.

Rekommenderas.

Kor DMW pa nurburgring
BMW M3 Challenge
är en helt gratis racingsimulator du laddar ner från BMW:s hemsida. Prova en v8 på 4 liter på Nurburgring. Du har möjlighet att delta i turneringar på internet. Får bara påminna om att ni måste träna ett par varv innan du ger dig ut. Nurburgrings kurvor blir väldigt smala i 200 knyck. Se mer på denna sidan>>>

Kor rally over hela varlden Colin McRae är en annan mycket populär racingsimulator. Kör WRC över hela världen med alla rallyförare från dessa år. Du är tvungen att välja däck, dämpare, typ av bromsar mellan heaten. En otrolig grafik gör att du aldrig kan slita dig från datorn. Se mer på denna sidan>>>. Monte Carlo rallyt 2121 har startat. Jag lägger upp lite bilder och länkar här>>>.

Andra gratis racingspel Dessa har vi inte hunnit titta på ännu. Kan dock säkert trolla bort några timmar en regnig dag. Kom ihåg att om du installerar ett äldre spel behöver du oftast använda kompalabilitetsläge typ windows xp sp2. Detta åstadkommer du genom att högerklicka på genvägen eller exe-filen till spelet och välja egenskaper.

Chase HQ2 Evo, Driving speed 2, Asphalt 9: Legends, här behöver du senare version av windows 10,

Anslutningsteknik  	Kabelansluten
Antal knappar 	12
Egenskaper 	Programmerbara knappar, force feedback
Färg 	Svart, röd
Kompatibla spelkonsol 	PC, MAC
Medföljande kablar 	1 x USB-kabel
Pekdon 	8-vägs D-spelkontroll, 2 växelspakar
Produktbeskrivning 	Logitech WingMan Formula Force EX - ratt- och pedaluppsättning
Systemkrav 	Apple MacOS X 10.2.3 eller senare, Microsoft Windows 98/ME/2000/XP
Tillverkarens garanti 	2 års garanti
Typ av enhet 	Ratt- och pedaluppsättningSkaffa dig en ratt och känn upplevelsen av att köra WRC över hela världen. Du är tvungen att kolla hur vägen, vädret och banan ser ut för att ställa in däck, fjädring, växellåda och en massa annat. Se upp så du inte hamnar i diket, du har tidsbegränsning för reparationer mellan de olika depåstoppen. Kommer garanterat att ge dig många svettiga timmar

Nyheter

sharemouse är ett slags remoteprogram där du kan använda samma mus/tangentbord till flera datorer. Precis som du gör med en kvm-switch. Skillnaden är att du kan dela filer och administration mellan datorerna. Du kan till och med koppla upp dig mellan windows och macintosh. Praktiskt om du har flera datorer på skrivbordet eller i huset. Programmet är gratis för privatanvändaren.
Giveaway.com är en sida som ger bort betalda program. Håll öga på bannern, det dyker upp ett nytt program varje dag.

Ute på microsoft.com hittar du annars massor med gratis spel att ladda ner. Här är de populäraste>>>