Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

IT support for anvandaren
Google drivrutiner.net

Jag försöker samla alla gratis flygspel här. Har du tips på fler eller några brutna länkar är du välkommen att skicka ditt tips via kontakt

Aces high | Combat flight simulator | Index | Microsoft flight simulator | P51 D Mustang | Red Baron | Wings of prey

Du känner väl till att du kan flyga i google earth? Installera google earth på datorn och ge kommandot Ctrl+Alt+A med tangentbordet, välj var du vill flyga ifrån och du är helt plötsligt i luften. Det fungerar med en joystick. Det finns nu även geo-fs-online med flera olika typer av flygplan som helikoptrar, jetplan och jumbojets. Du kan behöva ett javascript plugin för att få spaken att fungera.

flygspel
GEOFS Online
är en gratis flygsimulator som använder google earth. Här har du flygplatser över hela världen och du kan få de flesta spakar att fungera. Läs igenom bruksanvisningen och flyg direkt i webbläsaren. Enklaste är väl att styra med musen. Du reglerar gas med +/- tangenten alternativt 0-9 där 9 är full gas.

Airplane Games 365
Här har du ett par hundra gratis flygspel.
Flywings gratis flygsimulator
prova flyga cessna 172, lear jet
Det var lite krångligt att hitta reglagen för flygspak och annat. Jag lärde mig dock att plustangenten ökar varven på propellern och piltangenterna fungerar som sido samt höjdroder, för att sedan se ut genom fönstren åt olika håll får du använda nummer tangenterna. Du har även lite ytterligare funktioner vid sidan om. Kan enkelt trolla bort några timmar. Här behöver du inte ladda ner någonting utan flyger direkt i webbläsaren.
F18 F16 Dogfight Air Attack
f16, f18, gratis flygsimulator
Ett realistiskt dog fighting spel från Microsoft. Helt gratis. Du behöver ladda ner via ditt ms konto. Du hittar gratis onlinesimulatorer här>>>

roligt onlinespelworldofwarplanes är ett gratis onlinespel där du får prova din skicklighet i allt från första världskrigets dubbeldäckare till de senaste överljudsplanen. Alla plan ger en ny utmaning då det skiljer väldigt mycket på hastighet, roder, vapen och allt annat du kan tänka dig. Här har du möjlighet att flyga allt ifrån ryska polarkov, japanska mitsubishi A6M2 Zero, North american p51d(mustang) till de nyare falcon eller hawker harrier i en patrull, ditt team, för ett land, man mot man, i en räd och mycket mer.

 

gratis flygspel
Microsoft flight
är en helt gratis flygsimulator du kan ladda ner. Här finns massor av flygplan och områden att flyga i. Prova japanska zero zen, aerocub och massor av andra maskiner. Kom ihåg du behöver en ganska bra processor, grafikkort och plats på hårddisken för att köra spelet. Nu har Microsoft tagit bort denna från sin hemsida så du får ladda ner den på softonic.com istället.

gratis flygsimulator
Free flight sim
är en gratis flygsimulator där du flyger olika civila flygplan. Du använder I för att starta motorn, piltangenterna för att öka motorvarvet, WASD för att kontrollera höjd och sidroder, b för bromsar och c för att ändra det du ser.

Aces High, klicka här för att se mer>>>

Aces high är en utveckling av gamla warbirds som funnits länge. I Aces high utmanar du användare på internet för en dogfight i luften, på land eller till sjöss.

Du hittar mer om spelet här>>>

 

wat thunderWar thunder Gratis combatspel där du får prova väldigt många olika stridsflygplan från andra världskriget och in i kalla krigets dagar. Fick tipset från PC för alla. Kom ihåg du kan behöva gott om plats på hårddisken då filen du skall ladda ner är på över 8 Gb.

spak till cfsSkaffa dig en spak Med 12 programmerbara knappar, 8 knappar på styrspaken(programmerbara) har du alla möjligheter att vinna din kamp i luften. Vi har provat denna styrspak i system från windows 95 till windows 7(32/64 bitars) och fått allt att fungera. Windows 7 upptäcker enheten när du ansluter USB sladden och du behöver inte lägga till några drivrutiner men vill du programmera knapparna är du tvungen att använda Logitech Gaming software som du laddar ner här>>>


Microsoft Flight Simulator X Boxed Steam Edition
Flight Simulator X erbjuder ökad kapacitet för onlinespel och en värld där spelarna kan välja vem de vill vara och interagera med andra i realtid. Flight Simulator X är designad för spelare i alla åldrar, typer och kompetensnivå. Du kan resa jorden runt, besöka spännande platser, titta på dynamiska och realistiska landskap runt omkring dem och flyga flygplan de aldrig har sett förut.

Skillnaden mot den äldre versionen är Nya flygplan: Airbus A321, DG-808 segelflygplan
nya uppdrag: 40% ligger i Europa, inklusive Frankrike, Italien, Tyskland, Storbritannien, Österrike, Schweiz och de nordiska länderna.
Förbättrad grafik:
Nya högupplöst data (MapPoint kvalitet) för Europa
7 nya detaljrika europeiska flygplatser:
Helsingfors, Köpenhamn, Stockholm, Oslo, Rom, Frankfurt, Madrid
15 NYA hög detaljnivå städer
Förbättrad regional variation och precision
Terräng, vegetation, byggnader, bilar etc. Du ser fler flygsimulatorer och inredning till din cockpit här>>>

second world war with spitfire, focke wulf, meeserscmitt and many others flying tigers

Ace Combat Assault Horizon Enhanced Edition (Online game code)

Detta är ett ganska dramatiskt spel då du är tvungen att hantera avskjutna vingar, läckande olja, brinnande bensin och mycket mer för att ta dig helskinnad hem igen. I spelet följer med många olika flygplan. Bland annat helikopter. Flygresor över hela världen. Möjlighet att sitta som pilot, som skytt, copilot och mycket mer. Du kan spela lan med 16 andra motspelare och även gå ut på nätet för att möta tusentals andra.

combat flight sim

En sida med Microsoft combat flight simulator

Microsoft combat flight simulator fick ett väldigt skeptiskt mottagande när den gavs ut på 90-talet. Man såg bilder på TV om skräckslagna föräldrar som trodde deras söner skulle bli miljöskadade av allt skjutande, drömma sig bort från verkligheten och tappa kontrollen. När denna gavs ut första gången var den väldigt verklighetstrogen och den första combat flight simulator håller faktiskt än idag. Man gav senare ut cfs2 som inte fick lika bra kritik som den första. Med CFS3 har man gått tillbaka till ursprungsformen men lagt till ännu bättre grafik.

red baron

Red Baron

kan ge dig några kittlande timmar uppe i luften. Här gäller det att se upp så vingarna sitter kvar efter en störtdykning eller loop.

Du kan få den att fungera med en joystick eller flygspak.

Du riskerar att tvingas köra den med en autoexec.bat för den vill gärna använda den gamla konfigurationen för internt minne.

learn4good.com har flera flygspel online varav några är ganska underhållande.