Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

IT support for anvandaren
Google drivrutiner.net

P51 D Mustang

Aces high | Combat flight simulator | Index | Microsoft flight simulator | P51 D Mustang | Red Baron | Wings of prey


P-51D Mustang (ink Roaring Glory Warbirds DVD) (PC)

Varje ung flygares dröm var att glida in i eleganta Mustang och att uppleva dess otroliga kraft samt manöverduglighet. Mustang var byggd för att utmana Luftwaffes bästa jaktplan och samtidigt skydda USA: s bombplan när de korsar engelska kanalen för att bomba i Tyskland. Nu kan du få all spänning och äventyr i din egna hemma teater. Pilot Jeff Ethell hjälper dig med alla de saker du skall kolla innan du lyfter, hur de olika reglagen i cockpit fungerar och vad du bör tänka på innan du kliver in i cockpiten till din Rolls-Royce Merlin motor. Dånet av den mäktiga 1500 hästkrafter motor omger dig när du skjuter gasen framåt för start. Ljudet har äntligen uppdaterats och är i Dolby 5.1 Surround Sound. Du kan sedan, när du lärt dig flyga, sätta ihop dina egna kampanjer, låta spelet välja en kampanj för dig eller helt enkelt utmana någon på duell. Du har möjlighet att köra med 32 andra piloter ute på internet, alternativt sätta ihop ditt egna lan där ni kör med upp till 32 olika datorer. Spelet går helt ner till nitnivå i detaljering och du är tvungen att flyga på riktigt för att inte tvärstanna motorn genom att glömma dra ner varvtalet, inte hålla koll på oljetemp-mätaren och liknande. Detta är en simulator för dig som vill lära dig flyga det riktiga flygplanet.

. Med skivan följer en dvd där John C Herbst visar dig hur du kollar planet innan take-off. Han kommer även att hjälpa dig med flygningen när du provar de första gångerna. Tyvärr länkar jag inte till origianlet ovanför men du kan se den ute på youtube.

combat flight simulator 2 pacifik theatre
Combat flight simulator, Pacifik theatre.
Andra versionen på CFS. Här har du hamnat ute i stilla havet och skall försvara U.S.A mot Japan. Du har fler möjligheter att utforma planet med kanoner, bomber o.s.v. Denna kräver inte lika mycket av datorn. Även här får du använda old-games.com

ett underhallande flygspel
MS combat flight simulator
Första versionen. Den som skapade ramaskri bland föräldrar, tv och tidningar. Håller än idag men du får köra på kompalabilitetsläge typ windows 95 och så är det risk för att du får konfigurera autoexec.bat plus config.sys för att få den att flyga. Du startar januari 1940 med en Hawker Hurricane ute i engelska kanalen. Ett tyskt bombplan har lagt beslag på en av de mindre öarna. Flyg ut med din kollega och försök skjuta sönder det innan det kommit iväg eller innan några jaktplan hinner till hans hjälp. Denna klarar du att köra på en ganska gammal dator.

Författare: Sybex Inc 
Författare: Michael Rymaszewski 
Bandtyp: Häftad, Språk: Engelska 
Vikt i gram: 353 
ISBN10: 078214165X 
ISBN13: 9780782141658 Combat Flight Simulator 3: Battle for Europe - Sybex Official Strategies & Secrets
Lite grand om bakgrunden till spelet Combat Flight Simulator 3. Det du hittar här är även tips på hur du vinner andra världskriget, tips på hur du flyger olika plan, hur
* Single-mission genomgångar och kampanjer
* Fördjupningar i hur du bär dig åt i luftstrider och när du attackerar landmål
* Vinnande strategier för lag och multispel
* Analysering av alla flygbara plan i spelet
* Grundläggande taktik för att kreera piloter och få prestige poäng