För att lägga till ett konto i windows 7 gör du så här

Det kan vara bra med flera konton i din windows 7 när ni är fler på datorn eller, helt enkelt, för att spara plats eller kunna köra olika applikationer som spel på ett konto och bokföring på det andra.

För att kunna lägga till, ta bort eller hantera konton behöver du öppna kontrollpanelen och användarkonton högst uppe till höger(välj visa stora ikoner uppe till höger, du ser en bild på detta här>>>).

windowstangenten hittar du nere till vanster

hogerklika och valj egenskaper

När du kommit in i användarkonton klickar du på "hantera ett annat konto".

dedikerad till readyboost

Och sedan "skapa ett nytt konto".

nytt konto

Här skriver du in ett namn på kontot och klickar på "skapa konto" längst ner.